Vítejte na našem eshopu, v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Stég Tasty Smoke Jam 60 ml

Kód: 1823
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Stég
119 Kč / ks 106,25 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Nové skvělé husté aroma na zatraktivění vašich nástrah - doporučujeme používat jak při kapraření tak při lovu na feeder.

Detailní informace

Příchuť: Honey
Skladem na prodejně (>5 ks) | 1823
Můžeme doručit do: 23.11.2024
119 Kč / ks
106,25 Kč bez DPH
Příchuť: Lime
Skladem na prodejně (2 ks) | 1885
Můžeme doručit do: 23.11.2024
119 Kč / ks
106,25 Kč bez DPH
Příchuť: Orange
Skladem na prodejně (2 ks) | 1854
Můžeme doručit do: 23.11.2024
119 Kč / ks
106,25 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Nová Stég Tasty Jam je aroma vyrobena ze zcela nových základních surovin. Je vyrobena ze 100% přírodních látek. Rozdíl mezi syntetickými aromaty je nejen v aromatu, ale hlavně ve velmi intenzivní chuti.

Při testech jsme zjistili, že v některých případech syntetická aromata po určitém čase mají přesně opačný efekt než bychom chcceli - ryby postupně přestávají přijímat potravu a odcházejí, což má za následek stále méně záběrů. Takže aromata, které dosáhly dobré výsledky v první hodině lovu, při vícehodinové lovu nefungovaly spolehlivě. Tasty série odstranila tento nežádoucí efekt, protože podle našich zkušeností přírodní aromata fungují spolehlivě i dlhšieu dobu.

Tasty Jam se vyznačuje svou hustotou a lepivostí, což způsobuje, že po mnohem delší dobu láká ryby ke krmítka. Po dopadu krmítka na dno se začne po 2-3 minutách uvolňovat a v závislosti na teplotě vody, k úplnému rozplynutí dochází po 25-30 minutách. Doporučujeme ji používat kromě method feedrové košíku i na návnady umístěny do PVA punčoch.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Boostery, Posilovače, Spreje
Balení: 1 ks
Obsah: 60 ml
Barva: Dle příchutě
Cílová ryba: Kapr, amur a bílá ryba
Druh rybolovu: feeder, kaprařina, method feeder
PVA: Nerozpouští

Stég Tasty Smoke Jam 60 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: