Vítejte na našem eshopu, v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

FishUP Dipované umělé nástrahy Tanta 38mm / 10ks

Kód: TA15-103
Novinka Tip
Neohodnoceno
Značka: FishUp
160 Kč / ks 132,23 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Aromatizovaná, dipovaná s příchutí sýru. Umělá nástraha je perfektní a velmi oblíbená nástraha pro lov pstruhů.

Detailní informace

Barva: Yellow
U dodavatele | TA15-103
Můžeme doručit do: 25.11.2024
160 Kč / ks
132,23 Kč bez DPH
Barva: Earthworm
U dodavatele | TA15-106
Můžeme doručit do: 25.11.2024
160 Kč / ks
132,23 Kč bez DPH
Barva: Light Olive
Skladem na prodejně (3 ks) | TA15-109
Můžeme doručit do: 23.11.2024
160 Kč / ks
132,23 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

FishUP Tanta byla navržena tak aby svým dokonalým pohybem připomínala přirozenou potravu ryb. Jemné žebrování umožňuje nástraze pracovat iv jemném proudu. FishUP Tanta je univerzální nástraha nejen pro lov pasivních ryb. Umělá nástraha FishUP Tanta je určena pro všechny dravé ryby okoun, candát, jelec, bolen, štika nebo sumec. Nástraha je navíc dipování což zvyšuje počet záběrů a ve vodě zanechává výraznou pachovou stopu. Přírodní barvy zaručí úspěch v čisté vodě, naopak zářivé budou úspěšné v hluboké nebo kalné vodě.

Důvody ke koupi FishUP Tanta
- Dipovaná nástraha
- Propracovaná do detailu
- Lov dravých ryb
- Množství atraktivních barev
- Dobrá cena

Závodní ochucené nástrahy FishUP
FishUP je ukrajinský výrobce nástrah, který založili špičkoví rybáři a vítězové různých soutěží po celé Ukrajině. Zpočátku tyto nástrahy sloužily pouze pro zvláštní účely. Ukázali se jako velmi efektivní což vedlo k jejich okamžité popularitě mezi rybáři. Pro výrobu nástrah FIshUP se používají pouze vysoce kvalitní materiály, jako přírodní atraktanty se soli, díky kterým jsou takové účinné a atraktivní pro ryby. FishUP používá Slovenská i Česká přívlačová reprezentace.
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: